Hvorfor Er Oksekød Dårligt For Miljøet?

Billede: canva.com

I nyere tid raser klima-debatten fortsat, og noget som især er et populært emne, er vores allesammens fødevarer, og især hvordan de produceres.

Selve det at spise kød, er i sig selv ikke noget der her negativ effekt på klimaet.

Det er derimod et spørgsmål om selve produktionen og supply-kæden der ligger bag dette, som efter sigende har meget negative virkninger på klimaet.

Når det gælder produktionen af oksekød, menes det at have en negativ effekt på klimaet, da både køernes fodder, transporten og selve slagtningen ikke er så CO2 neutrale som mange personer og lande ønsker.

For at ændre på dette, har mange eksperter forslået forskellige løsninger, men fokus lader uden tvivl at være på selve transporten, produktionen og især det fodder dyrene spiser.

Alle disse punkter er nemlig langt fra så effektive klimamæssigt, som de burde være.

Eksempelvis har der i nyere tid været debat omkring alternativer til fodder, hvor især noget som tang fra havet har været på tale som en løsning på fodderproblemet.

En anden løsning er helt simpelt, at mennesker begynder at spise mindre oksekød, da der dermed vil være mindre behov for produktion, dog er dette en svær løsning at realisere hurtigt.

Det indhold du læser i ovenstående indhold, er lavet med økonomisk support fra avXperten. Vi vil derfor gerne anbefale dig at kigge på udvalget af bestway pool.

Relaterede nyheder